Esteu aquí

AJUDES MUNICIPALS PER A INCENTIVAR LA RECUPERACIÓ AGRÀRIA
Picassent aprova l'ordenança d'ajudes per incentivar la recuperació agrària al municipi. Estes ajudes no eximeixen de l'obligació del pagament del rebut d'IBI rústica

Tot i que l'agricultura està travessant un situació crítica, des de l'Ajuntament no cessen les propostes per mantindre activa esta vessant al nostre terme i facilitar al veïnat les ajudes necessàries perquè totes les parcel·les i cultius abandonats tornen a ser rendibles.

 

Per això, i amb l'objectiu d'incentivar la recuperació de l'activitat agrària, l'Ajuntament ha aprovat una ordenança reguladora  de les bases específiques per a la concesió d'estes ajudes. D'esta manera, es permet mantindre el nostre patrimoni natural si tenim en compte que  Picassent té un dels termes més extensos de la província de València. I és que estes ajudes són una iniciativa pionera en tota la comarca que tenen com a finalitat estimular l'agricultura en aquells terrenys que es troben abandonats.

 

Import de les ajudes

La quantia individual de la subvenció serà de 35 euros per fanecada de superfície de cultiu, fins a un màxim de 1.500 euros per sol·licitud i persona beneficiària.

 

Termini de presentació

Del 15 de gener al 15 d'octubre o dia immediat hàbil posterior. Totes aquelles persones que vulguen adherir-se a estes ajudes podran presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada en la plaça de l'Ajuntament núm.2, a partir del 22 de març. L'horari és de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16 a 17.45 hores. Divendres, de 9 a 14 hores.

 

Per a més informació, consulta els Serveis Agraris de l'Ajuntament.

 

BASES I DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

 

 

 

 

Site developed with Drupal