Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

L’ecoparc mòbil de l’EMTRE ens visita durant tres dies
Fer una gestió més responsable dels residus i prendre consciència de la necessitat de reciclar han sigut els objectius d’esta iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient
Dijous
14
Juny
2018
10
30
URBANISME I MEDI AMBIENT

Picassent ha acollit esta setmana l’ecoparc mòbil de l’EMTRE, l’Entitat Metropolitana de Residus, a l’Ermita, un vehicle de grans dimensions i que, a través de diferents compartiments per a cada tipus de residu, ha tingut  l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’opció de reciclar sense tindre que desplaçar-se lluny de casa. D’esta manera, i amb l’objectiu també de crear consciència i necessitat de reciclar, des de l’Ajuntament es va fer una crida a les escoles per a la seua participació i que així, els més menuts pogueren conéixer esta iniciativa  a través de les explicacions dels encarregats d’esta instal·lació.

 

Així, s’han pogut dipositar tot tipus de residus tals com llibres i revistes, piles alcalines i de botó, bateries, bombetes i tubs fluorescents, termòmetres, productes de neteja i d’higiene, pintures i disolvents, radiografies, oli de motor i de cuina, càpsules de café,ferramentes i joguets electrònics. A més, el veïnat també ha pogut resoldre els seus dubtes a l’hora de separar els residus i comprovar al lloc la importància del fet de reciclar.

 

Recordem que, paral·lelament, l’Ajuntament presta el servei de retirada de mobles i trastos vells a domicili dos vegades al mes i que pot sol•licitar-se a través del telèfon 96 123 01 00, així com també poden dipositar-se a l’Ecoparc ubicat al camí de la Font de l’Omet.

 

Site developed with Drupal