Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

L'Ajuntament millora i repara les fonts del municipi
Dimecres
9
Agost
2017
12
30
SERVICIOS MUNICIPALES

Fa només uns mesos, una de les propostes plantejades pels xiquets i les xiquetes que conformen el Consell de la Infància i també dels joves que participaren a l'últim plenari jove va ser la instal·lació de més fonts al municipi i la reparació de les existents. La proposta prompte va ser escoltada pel govern local, i durant els últims mesos, s'han portat a terme els treballs de millora i condicionament en les fonts públiques del municipi, i també la instal·lació de noves, com la ubicada al parc del carrer del Campet de Tomàs, que contempla dues altures, una per a persones amb diversitat funcional i una altra perquè els més menuts puguen fer-ne ús sense dificultat. Pròximament es posaran dos més, una al Parc Abril Martorell i una altra a la zona de l’Horta de Torrent.

Així, s'ha actuat també en les fonts de la plaça Abadia, el parc Llibertat, Campet de Tomàs i Estació. A poc a poc, s'anirà actuant en totes les altres instal·lades al municipi.

Amb estes actuacions, des de l'Ajuntament, afavorim la instal·lació de fonts d’aigua potable al nostre municipi per posar-les a l'abast de la ciutadania tot i escoltant així les seues demandes i peticions, manifesta l’alcaldessa, Conxa Garcia

 

 

 

Site developed with Drupal