Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

Vora 200 persones opten a les 8 places oferides per a la Policia Local
Picassent, és un dels municipis de l'Horta Sud amb major número de policies d'acord amb el rànquing de població amb més de 20.000 habitants.
Divendres
11
Maig
2018
10
45
SEGURETAT

La Policia Local de Picassent preveu enguany tindre un total de 41 efectius (agents, oficials, inspectors i intendent) gràcies a l’oferta de treball públic municipal que preveu consolidar 8 places, 2 de les quals són per “torn de mobilitat”, és a dir, professionals que vénen d’altres poblacions perquè decideixen consolidar el seu lloc de treball en el nostre municipi, i altres 6, ara per ara són places de caràcter interí i que passaran a ser definitives, en una aposta, segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, “pel treball de qualitat i estabilitat en un servei tan essencial per a la ciutadania com és la Policia”, assenyala.

 

El procés de selecció, que fou obert el passat mes de gener, ha tingut una magnífica resposta i interés ja que 175 persones optaran a les places oferides per reforçar el cos de seguretat local. Un decret recentment aprovat per Alcaldia preveu que les proves i exàmens corresponents comencen a finals del mes de maig.

 

Site developed with Drupal