Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

Policies de Picassent participen en un curs de pilotatge de drons del Ivaspe
Picassent és un dels set ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana seleccionats perquè els agents de la Policia Local realitzen este curs i convertir-se així en operadors aeronàutics.
Dilluns
4
Desembre
2017
14
00
SEGURETAT

Agents de la Policia Local de Picassent han participat, durant el mes de novembre, en un curs per aprendre a pilotar aeronaus tripulades per control remot a través d'un curs de formació de pilotatge programat per l'Institut Valencià de Seguretat Pública (Ivaspe), en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València a Xest.

 

El curs ha constat de 70 hores de formació i ha inclòs, a més de conèixer la reglamentació internacional i europea o efectuar estudis de seguretat operacional, la realització de pràctiques de simulador (bàsic i avançat), vol amb multirrotor i ala fixa.

 

El regidor de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, s'ha mostrat molt satisfet de la realització d'este seminari ja que segons ha manifestat  “El curs ha oferit molts coneixements als nostres agents i permetrà, posteriorment, posar-los en pràctica per augmentar la vigilància en el nostre terme municipal a través d'estos aparells”.

 

La superació del curs ajudarà a obtenir la formació necessària per treballar amb la màxima seguretat i adaptar-se ràpidament als canvis que s'esperen conforme es desenvolupe la normativa i obtindran, a més del títol de pilot, els certificats de curs avançat i pràctic que estableix l'Agència Estatal de Seguretat Aèria. 

 

Site developed with Drupal