Esteu aquí

Solidaritat

- Fons Valencià per la Solidaritat

L’Ajuntament de Picassent forma part d’esta associació dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana per la cooperació al desenvolupament.

És una associació sense ànim de lucre, els seus membres són ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques.

El Fons Valencià per la Solidaritat es va constituir per a contribuir al desenvolupament dels païssos empobrits així como per a sensibilitzar la societat valenciana, des de l'àmbit local, de les problemàtiques que pateixen els païssos del Sud.

L'entitat realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis, aportacions que constitueixen un fons econòmic que servirà per a executar els projects aprovats.

 

- Caritas Interparroquial de Picassent

L’Ajuntament de Picassent des de l’any 2009 té un conveni amb Càritas Interparroquial de Picassent per col·laborar amb l’Economat que l’entitat té en Picassent.

Anualment, l’Ajuntament de Picassent destina una partida pressupostària destinada a l’Economat amb la finalitat de comprar aliments de primera necessitat així com productes d’higiene personal per a les persones amb més necessitat de Picassent.

 

- ACNUR

L'Alt Comisionat de les Nacions Unides per als Refugiats va atorgar al Municipi de Picassent una distinció per les diferents accions que des del municipi s'han fet en favor de les persones refugiades de Síria.

 

Site developed with Drupal