Esteu aquí

Dades Municipals

 

Picassent és un municipi de la Comunitat Valenciana pertanyent a la província de València i situat en la zona sud de l'àrea metropolitana de València, en la comarca de l'Horta Sud.

 


COMPTA AMB 20.658 HABITANTS EN 2017 (INE)

 

Situat en l'extrem sud-oest de l'Horta valenciana, el terme de Picassent es troba a 17'7 km de València, sent l'extensió del seu terme municipal de 85'78 km².

 

El municipi es troba en un lloc de transició entre la plana litoral de l'Albufera i les serres interiors de l'oest - Serra Perenxisa, Serra de Dosaigües, etc. Les muntanyes tenen un perfil suavitzat, on s'alternen les planes amb els pujols que mai arriben a sobrepassar els 300 metres d'altura.

 

 

En els pujols pròxims a la vila s'han alçat en les últimes dècades diverses urbanitzacions residencials: Lloma de la Verge, El Pedregal, Sierramar, l’Alter, etc. S'accedeix a esta localitat des de València prenent la N-332 o per l'autovia A-7 I-15. També es pot accedir a través de la línia 1 de MetroValencia.

 

El terme municipal de Picassent limita a l'est amb els termes municipals de Silla i Almussafes; al nord amb els termes d'Alcàsser i Torrent; a l'oest amb Monserrat i Llombai, i finalment al sud amb Benifaió i Alfarp, totes situades en la província de València.

 

 

Site developed with Drupal