Esteu aquí

BIBLIOTECA MUNICIPAL

La Biblioteca compta amb una sala d’adults equipada amb 50 llocs de lectura. La sala infantil compta amb 40 llocs de lectura, amb secció infantil i juvenil i d’obres de referència. Ambdues sales estan clarament diferenciades.

 

La BPM de Picassent forma part de la XLPV (Xarxa de Lectura Pública Valenciana). Això vol dir que pots consultar des de qualsevol lloc el nostre catàleg i el de les biblioteques que integren la Xarxa en esta direcció web.

 

Es realitzen serveis de préstec interbibliotecari, suggeriments de compres i, com a novetat, el bibliotecari@ en línia. En este servei pots realitzar totes aquelles preguntes que tingues sobre la biblioteca, el seu funcionament, horaris, normes, etc. També pots preguntar sobre els nostres fons i encarregar recerques bibliogràfiques o preguntar sobre com utilitzar o millorar les recerques que fas en el nostre catàleg i, com no, fer-nos reserves.

 

Per a la utilització de tots els serveis és imprescindible la presentació del carnet de la biblioteca, el qual és personal i intransferible, els pares o tutors podran utilitzar el carnet dels fills per traure llibres i altres documents infantils. En la BPM de Picassent el préstec serà d’un màxim de 4 llibres (12 llibres a tota la XLPV) i 2 DVD, 2 CD i 2 CD-ROM. El préstec de llibres serà de 15 dies (renovable 15 dies més) i els DVD’S, CD’S, CD-ROM és de 7 dies (no renovables).

 

Les renovacions del préstec es poden fer bé per telèfon, per mitjà de la web o de la XLPV, sempre sol·licitant prèviament la contrasenya a la biblioteca, i al mostrador de la biblioteca.

La BPM de Picassent ofereix, per als majors de 16 anys i socis de la biblioteca, un servei WIFI durant una hora al dia i dues hores, si es presenta el carnet d’estudiant.

 

 


 

Site developed with Drupal