Esteu aquí

ARXIU MUNICIPAL

El fons de l’AM de Picassent conserva la documentació des de l’any 1936, el 12 d’octubre de 1936 va estar cremat arran els esdeveniments de la Guerra Civil Espanyola, destruint així tot allò anterior a esta data. Està constituït pels documents produïts i rebuts per l’Ajuntament en l’exercici de les seues funcions. El fons documental garantix al ciutadà la transparència de la gestió municipal, la conservació i la disponibilitat dels documents públics que recolzen els seus drets i interessos particulars legítims, i a més a més  representen una de les principals fonts per al coneixement de la història de la localitat en els anys corresponents a la documentació que es conserva.

 

En l’actualitat els documents custodiats reprodueixen fidelment el funcionament d’este organisme en les seues distintes etapes. La descripció i organització d’esta documentació es veu reflectida en el quadre de classificació, formant-se amb el temps sis seccions que en l’actualitat responen a la divisió administrativa existent en l’Ajuntament .

SERVEIS

L’horari d’atenció al públic és de 12 a 14 hores, de dilluns a divendres. Cal concertar cita prèvia per telèfon (96 124 04 93)

La documentació és accessible  sempre que no estiga restringida per llei i s’haurà de sol·licitar prèviament per a poder ser servida.

 

 


 

Site developed with Drupal