Esteu aquí

ACTUALITAT
La Setmana jove tanca l'edició d'enguany amb un concert del grup Gener
La Setmana Jove, celebrada a la Casa Jove La Torta entre el 22 de juny i l’1 de juliol, ha oferit una barreja d’activitats dirigida als joves del municipi
3/07/2017
JOVENTUT

Oci, formació i música per a la Setmana Jove, estes han sigut les premisses en les que s'ha basat la Setmana Jove portada a terme per la Regidoria de Joventut. La Casa Jove La Torta ha sigut el punt neuràlgic del desenvolupament de les activitats, com ara un taller de dansa, una nit de jocs zombi, una jornada de jocs de taula i rol amb Harry Potter com a protagonista, la Gala jove, música, exposicions, les actuacions de Toni Pons i el grup Gener, a més de discomòbils nocturnes.

En definitiva, diferents i variades propostes s’han repartit enguany durant 10 dies, on cal destacar els sopars de les quintes del 82 i del 90, una nova proposta que buscava convertir la Casa Jove en punt de trobada per a diferents generacions del poble.

Segons ha manifestat el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, “la Setmana jove concentra un fum d’activitats amb la intenció de diversificar l’oci i facilitar espais d’intercanvi i trobada dels i les joves del municipi".

 

 

 

Site developed with Drupal