Esteu aquí

Picassent acull una trobada d'alumnat actiu del Consorci Joves.net que enceta els actes commemoratius del 10é aniversari de la Casa Jove La Torta
La jornada va tindre com a objectiu la formació com a punt de partida per al treball durant tot l'any entre els 11 pobles participants al voltant de la violència de gènere i la diversitat, entre altres conceptes, amb tallers i dinàmiques.
29/01/2018
JOVENTUT

El projecte comarcal Alumnat actiu ha tingut la seua cita este cap de setmana a Picassent. Al voltant d'un centenar de joves s'han reunit al nostre municipi en una trobada amb l'objectiu d'intercanviar experiències dels diferents projectes que fan i, d'esta manera, visibilitzar la força que té la participació juvenil. Tal com ha manifestat el tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Picassent, Voro Donat, "L’espai que es genera a través del treball en xarxa Joves.net multiplica exponencialment eixe poder, i convertix allò polític en qüestions personals, que són les que realment fan canviar a poc a poc les polítiques que marquen les nostres vides".

 

Les vora 100 persones participants es varen donar cita a la Casa de Cultura, una cita que enceta així els actes commemoratius del 10é aniversari de la inauguració d'este recinte jove que va obrir les seues portes ara fa 10 anys al carrer Clara Campoamor, per continuar oferint una variada i extensa programació en què el col·lectiu jove del municipi és, vertaderament, el gran protagonista. Així ho va manifestar l'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, present en l'acte, durant el seu discurs de benvinguda,  "Des de l’Ajuntament i, en particular, des de la Regidoria de Joventut, s’esforcem sempre i treballem pel benestar de la generació jove en el sentit més ampli. De fet, amb aquest acte, donem el tret d’eixida a les activitats de celebració dels 10 anys de la inauguració de la Casa Jove La Torta, un espai de trobada, aprenentatge i convivència dels joves del nostre poble. Un lloc físic de referència obert a la ciutadania i seu de nombroses activitats al llarg de l’any".

 

En l'acte també varen estar presents, el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, Sergio Gómez, regidor de Joventut d’Aldaia, Ximo Moreno, regidor de Joventut de Mislata, Toni Arenas Almenar, president del Consorci Xarxa Joves.net i Jesús Martí i Nadal, secretari General de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

 

Així, al llarg de l'any, tindran lloc mes rere mes, diferents activitats per commemorar este aniversari.

 

 

 

Site developed with Drupal