Esteu aquí

ACTUALITAT
Ací em pica, ací em cou: una pasqua jove a La Torta
La segona edició del programa d'activitats d'oci saludable de la Casa Jove La Torta s'ha portat a terme al recinte jove durant tres dies amb una escape room, un torneig de Clash royale i un torneig de bàsquet mixt 3 x 3.
9/04/2018
JOVENTUT

Els dies de pasqua han sigut l'excusa per trobar-se a la Casa Jove La Torta i disfrutar de les diverses activitats programades per la Regidoria de Joventut i dirigides al col·lectiu jove del municipi. Així, dimecres s'encetava l'Ací em pica, ací em cou amb una Escape Room, proposada per l'Associació Local Daus i Dracs i que seguia amb la línia d'altres activitats organitzades pel grup Picazombi. Així, es va plantejar una sala d'escapisme, ambientada en una selecció de treball per a un científic/a. Un descobriment en medicines que portava a analitzar unes mostres diseccionades, i a poc a poc fins a aconseguir l'eixida de la sala de les persones participants.

Ja dijous, un torneig de Clash Royale, es va convertir en esdeveniment ja que, a més del joc, es va generar un espai de trobada real entre gamers de Picassent, compartint experiències i saviesa sobre este i altres jocs.

Divendres, un torneig de bàsquet mixt 3x3, tancava l'edició d'enguany, amb esta convocatòria que, per primera vegada, volia conjugar diferents disciplines de l'anomenada cultura urbana, una escaparata on, a més de la competició, va regnar un ambient de respecte i reconeixement al rival. També el parkour va fer acte de presència de la mà d'un grup de joves picassentins que formen part de dos grups que habitualment ho practiquen en elements urbans del municipi. La jornada va estar amenitzada amb la música en directe des de l'escenari de la Casa Jove amb els dj's del Colectivo La Maza i Los niños del escondite

 

Site developed with Drupal