Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

La Casa Jove La Torta protagonista en un programa de la futura televisió valenciana
Divendres
19
Gener
2018
13
45
JUVENTUD
El programa Una habitació pròpia d'A punt mèdia grava a la Casa Jove La Torta l'elaboració d'un mural a càrrec de l'artista valencià Vinz i basat en La metamorfosi de Frank Kafka.
 
Un nou mural ocupa un espai al centre juvenil municipal gràcies a la col·laboració del programa Una habitació pròpia. La Casa Jove La Torta ha servit de set de rodatge d'este programa de literatura de la futura televisió valenciana. Al llarg dels diferents capítols este espai televisiu dedicarà cada setmana un grafit a una coneguda novel·la i, amb este motiu, s'han seleccionat  diferents artistes i espais per a fer-ho. Vinz, un destacat artista urbà valencià que ha exposat a ciutats com Nova Iork, Amsterdam o Viena, i ara deixa el seu segell a la Casa Jove La Torta fruit de la seua participació.
 
10 anys amb centre juvenil propi
 
La Casa Jove La Torta compleix 10 anys enguany i des de la Regidoria de Joventut s'està treballant perquè este siga un any molt especial per a la joventut de Picassent. Al llarg de 2018 tindran lloc diferents propostes d'oci i formació dirigides als i les joves de la localitat, les més pròximes en el temps seran una trobada de joves voluntaris del consorci joves.net el 27 gener i una exposició de diferents muntatges amb figures de Lego el 3 de febrer. Estes dues activitats suposaran el tret d'eixida a un seguit d'activitats que s'anunciaran al llarg de les pròximes setmanes.

 

Site developed with Drupal