Esteu aquí

Actualitat

Click sobre l'imatge per ampliar

Dimarts
14
Març
2017
12
45
JOVENTUT
40.000 euros per al transport dels estudiants de Picassent
L’Ajuntament de Picassent impulsa un any més unes beques al transport amb la finalitat de reduir l’impacte d’este tipus de despesa en les economies familiars i de garantir la igualtat d’accés a l’ensenyament dels i les estudiants residents a Picassent.

La Regidoria de Joventut de Picassent impulsa unes ajudes municipals al transport estudiantil conegudes com Una ajuda superior, una partida pressupostària dotada amb 40.000 €. En la passada edició un total de 275 estudiants del municipi van ser beneficiaris d'estes beques amb una quantia de 145,45€ cadascuna, unes ajudes municipals que tenen l’objectiu de fomentar i promoure mesures que puguen millorar l’economia diària del col·lectiu jove.

Podran sol·licitar les beques al transport les persones nascudes entre 1993 i 1999. “Entenem i pensem que és fonamental tindre una administració local que atenga les necessitats de la ciutadania, amb especial sensibilitat a col·lectius com el jove”, afirma l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, la qual afegeix, “fomentarem i promourem mesures que puguen incidir favorablement en l’economia diària, amb ajudes municipals en què es note que l’Ajuntament està al costat de les persones, de les seues realitats i necessitats”.

El termini de sol·licituds per a estes ajudes finalitza el 31 de març. Es poden presentar de dilluns de divendres a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana)

 

 

 

Site developed with Drupal