Esteu aquí

ACTUALITAT
Picassent celebra el sopar de les Dones
La vetlada enceta les primeres propostes de la Campanya per al 8M organitzada per la Regidoria d'Igualtat amb el lema Canviem els patrons amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones
9/03/2018
IGUALTAT

Any rere any, nombroses veïnes de Picassent i, també, les participants del Grup de dones de l'Escola Municipal de Teatre, el grup de teatre del CEIP Príncep d'Espanya, el grup de Moviment Expressiu i el grup d'Informàtica de l'àrea d'Igualtat tenen l’oportunitat de reunir-se totes juntes en una nit on compartir moments, xarrades i retrobaments al Restaurant del Poliesportiu Municipal.

 

La nit de dijous, l'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, i la regidora de l'àrea d'Igualtat, Belen Bernat, donaren la benvinguda a totes les persones presents, i les animaren a  participar en els actes programats per a la Campanya d'enguany, tot i manifestant que, "La defensa i la lluita pels drets de les dones no comença ni acaba en estos actes del 8 de març. Hem de ser conscients que el nostre treball en este sentit és quotidià. Ningú ens ha de fer valdre menys i, per damunt de tot, està la nostra dignitat".

 

Site developed with Drupal