Esteu aquí

ACTUALITAT
2.522 sol·licituds són presentades a l'Ajuntament per al fraccionament de l'IBI 2018
El número total de plans de pagament tramitats enguany són 2.522, dels quals 249 han estat sol·licitats per primera vegada. Les xifres demostren, un any més, el bon acolliment d'este servei per part dels contribuents
18/05/2018
HISENDA

L'Ajuntament, a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ha oferit per huitè any consecutiu, la possibilitat de fraccionar, en sis mesos i sense interessos, el pagament de l'impost de béns immobles urbans i rústics. Finalitzat el termini per sol·licitar el fraccionament, i segons les dades proporcionades pel departament de Tresoreria, s'han comptabilitzat un total de 2.522 sol·licituds, de les quals 249 es fan per primera vegada.

 

Esta iniciativa va nàixer en 2009 amb l'objectiu, en temps de crisi, d'ajudar els contribuents en el pagament d'este tribut. Per fer el tràmit més còmode, des de l'any passat les persones que ja ho havien sol·licitat amb anterioritat i no tenien intenció de fer cap canvi en la seua domiciliació, no ha fet falta que es passaren de nou per l'Ajuntament.

 

Totes aquelles persones adherides a esta iniciativa pagaran l'impost en 6 quotes, distribuïdes des de maig fins a octubre. 

 

Site developed with Drupal