Esteu aquí

Click sobre l'imatge per ampliar

Actualitat

Picassent s’adhereix a programes europeus que faciliten la formació i l’ocupació
L’Ajuntament de Picassent presenta a la joventut del municipi la iniciativa europea anomenada Garantia Juvenil que té com objectiu facilitar l’accés a la formació i l’ocupació de joves d’entre 16 i 29 anys.
Dimarts
14
Març
2017
14
45
FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Les regidories de Joventut i Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Picassent han presentat a la joventut del municipi el sistema europeu Garantia Juvenil per tal de facilitar l'accés dels mateixos a ofertes de formació i ocupació. A la jornada va participar el centre SERVEF de Silla de la mà del seu director, Pedro Valero, qui remarcava "la importància d'inscripció a este programa per a poder rebre les comunicacions del SERVEF".

 

A més, la responsable del projecte en el SERVEF i un treballador del centre informaren la joventut picassentina dels requisits necessaris per a inscriure's com ara tindre entre 16 i 29 anys, haver acabat els estudis o estar a l'atur. La jornada va tindre lloc al recinte juvenil Casa Jove La Torta on des d'ara tota aquella persona interessada i que complisca els requisits pot inscriure's sense haver de desplaçar-se fora.

 

 

 

Site developed with Drupal