Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

En marxa el Pla integral de formació i ocupació per a joves T'avalem
Un total de 20 joves del municipi participen en este programa en dos tallers, un de forja i altre de construcció
Dimecres
12
Juliol
2017
13
45
FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Picassent ja treballa en el programa T'avalem de la Generalitat Valenciana, del qual forma part l'Ajuntament de Picassent i que està desenvolupant-se al Centre de Formació Municipal Les Palmeres en dos tallers: un de forja i 'altre de construcció. Este Pla pretén millorar l'ocupabilitat dels i les joves d'entre 16 i 30 anys del nostre municipi, així com també alternar el treball amb la pràctica professional a través d'un contracte d'un any per a la formació i l'aprenentatge.

 

El Pla té un pressupost global de 205 milions d'euros finançats per la Generalitat, el Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu, tant del Programa Operatiu Regional de la Comunitat Valenciana com de la Garantia Juvenil.

 

L'alcaldessa, Conxa Garcia, i la regidora d'Ocupació, Lola Albert, han visitat els grups d'alumnes al Centre de Formació Municipal Les Palmeres per conéixer el treball que estan desenvolupant i animar-los a aprofitar esta experiència que de ben segur els obrirà les portes al món laboral.

 

Site developed with Drupal