Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

La cavalcada de Reis de Picassent es consolida com a referent d'il·lusió i màgia de la comarca
Més de 300 persones col·laboren en esta proposta promoguda per l'Ajuntament de Picassent i que concita una gran expectació als carrers del municipi.
Divendres
5
Gener
2018
21
30
FESTES

Una nit de desitjos compartits. Una nit en què milers de xiquets i xiquetes han vist amb els seus ulls com els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han acudit, primerament a la plaça de l'Ajuntament, i després han desfilat pel poble de Picassent en les seues imponents carrosses plenes de regals, amb un somriure col·lectiu i amb una clau màgica de les llars picassentines que moments previs havien rebut de l'alcaldessa, Conxa García, en una emotiva encesa de llums i solta de globus que ha sorprés el nombrós públic present en la plaça del municipi. 

Tots junts han iniciat una cavalcada que ha tingut animació lúdica festiva amb personatges de Disney, Star Wars, Tadeo Jones o Coco, adobat amb malabaristes, titelles gegants o diferents escenes recreades per, entre altres, les comissions falleres, l'Escola Municipal de Teatre, l'Escola d'Adults, i la música del Grup Cultural Ball de Bastonots. Més de 300 persones que han fet les delícies dels més menuts i menudes en un acte que "preparem amb familiaritat amb els col·lectius i que ho fem sobretot perquè els nostres xiquets visquen una nit d'harmonia i consideren casa nostra com el seu punt de trobada, el seu lloc d'imaginar i de deixar carta lliure als seus somnis", expressava Conxa Garcia, alcaldessa de Picassent. 

 

 

Site developed with Drupal