Esteu aquí

29 Març, 2017 - 19:00
TREBALLEM PER UN POBLE SOSTENIBLE

La vesprada del pròxim dimecres 29 de març, vos convidem a participar activament del Pla de Mobilidad Urbana Sostenible a través d'un taller/reunió obert a tot el públic.

 

LLOC: CASA DE CULTURA

Una vegada elaborat el diagnòstic volem informar-vos del mateix perquè, a partir d'ací i mitjançant posteriors tallers, la ciutadania puga participar aportant les seues propostes i opinions.

Us esperem perquè entre tots i totes construïm un Picassent millor.

 

 

Vols saber-ne més del PMUS?

Un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, PMUS, és una ferramenta de planificació estratègica i un instrument de conscienciació i sensibilització per als ciutadans, administracions públiques i la resta d’agents implicats en la mobilitat.

En un PMUS s’analitza i reflexiona sobre com és la mobilitat, és a dir, com es desplacen els ciutadans, permetent determinar quines mesures, les línies d’actuació, programes i plans són necessaris per a aconseguir l’Escenari Ambiental que s’adapte a una nova política de caràcter local d’acord amb els principis de mobilitat sostenible.

Un PMUS és, a més, una oportunitat per als habitants dels diferents municipis per obtindre una millora substancial en els desplaçaments diaris i afavorir les condicions en què es desenvolupa la quotidianitat. En definitiva, el compliment final d’un PMUS permet disfrutar d’una millor qualitat de vida i de l’entorn urbà, alhora que reduir l’impacte ambiental generat pel transport urbà.

Consulta tota la informació d'este projecte i participa en la web.

Diagnòstic PMUS Picassent
Diagnòstic PMUS Picassent

 

Site developed with Drupal