Esteu aquí

ACTUALITAT
La piscina del Poliesportiu municipal recupera les competicions oficials
Amb l'adequació de la piscina coberta, des d'enguany, el recinte municipal ha acollit competicions oficials de la Federació Valenciana de Natació. 300 esportistes han gaudit ja d'esta possibilitat que retorna a Picassent.
16/05/2018
ESPORTS

En els anys 80 Picassent, en la seua piscina exterior i a causa del seu caràcter d'olímpica, acollia competicions oficials de natació. Després, i a causa de les accions necessàries per a arreglar la instal·lació i modernitzar-la, la piscina no podia acollir este tipus de campionats.

Amb el pas dels anys estos tipus d'esdeveniments van anar perdent força i finalment amb la reforma d'esta infraestructura van anar desapareixent per complet.

 

Amb la creació de l'escola municipal de natació en 2006, va començar a sorgir a poc a poc la necessitat de competir. A causa que la piscina coberta no estava homologada calia anar-se'n a altres poblacions. Des de fa diversos anys s'ha lluitat i molt per poder competir de nou a Picassent. En els últims mesos, amb la inversió de l'Ajuntament de Picassent, la implicació de tècnics, entrenadors i famílies s'ha pogut dur a terme un laboriós projecte que ha donat com a resultat l'homologació de la instal·lació de la piscina coberta.

Una posada en marxa que es va produir de forma oficial el passat 28 d'abril amb la celebració de la 7a Jornada de Lliga de Promeses en la categoria aleví amb la participació dels nadadors de l'escola de Picassent. Des d'esta data, 300 esportistes han pogut gaudir de les instal·lacions locals i «Picassent torna a estar en el punt de mira de la natació valenciana i la seua escola municipal segueix treballant dia a dia per a estar entre els millors», assenyala el regidor d'Esports, Iván Mocholí.

 

Site developed with Drupal