Esteu aquí

Click sobre l'imatge per ampliar

Actualitat

Picassent s’uneix a la commemoració del Dia Mundial contra la LGTBFÒBIA
El 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'homofòbia. D'esta manera, des del Consistori es commemora la decisió de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) d’eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.
Dijous
17
Maig
2018
10
00
ESPORTS

Malauradament, la discriminació per l'orientació sexual o identitat de gènere continua estant molt present a la societat: L'homosexualitat és perseguida a més de 80 països i en alguns, fins i tot, es castiga amb la pena de mort. Moltes legislacions avalen i, fins i tot, promouen la discriminació per LGBTfòbia.

 

L'Homofòbia també es causa de bulling a les escoles. Per això, des de fa un anys, la Regidoria de Benestar Social porta a terme campanyes dirigides als i les adolescents per tal de fer visible la diversitat de la nostra societat i educar amb valors com el respecte i la tolerància. Enguany, les escoles que s'han adherit a esta Campanya en què s’han programat diverses xarrades i projeccions de curtmetratges han sigut l'escola Les Carolines i l’IES l’Om.

A més, s’ha llançat per les xarxes socials municipals un clip produït per l'Ajuntament que ha comptat amb la participació de veïnes i veïns del municipi amb el fi de conscienciar la societat que l'estima és un concepte universal i que les persones tenim llibertat de manifestar els sentiments amb la naturalitat que necessita l'amor a través del tacte, de la mirada i també del cor.

Des de l'àrea de Benestar Social, el seu regidor, Carles Silla, ha afirmat que, “Des de l’Ajuntament ens reafirmem amb el nostre compromís de treballar per la diversitat, la igualtat, el respecte, els drets i la llibertat de totes les persones, siga quina siga la seua sexualitat”.

 

Perquè com apunta el clip, Vull ser lliure, vull sentir i estimar, vull la felicitat, vull que els teus ulls em miren per ser qui sóc i no per ser com sóc. No som iguals?

 

Site developed with Drupal