Esteu aquí

Click sobre l'imatge per ampliar

Actualitat

Dijous
30
Novembre
2017
10
30
ESPORTS
L’escola municipal de natació es presenta amb un magnífic estat de forma
Enguany, a més dels èxits individuals, cal destacar l’ascens a la segona divisió de clubs autonòmics d’un col·lectiu que frega a hores d’ara els 100 esportistes

Tot i la seua joventut — 11 anys des del seu naixement —, l’escola municipal de natació mostra un present envejable i un futur més esperançador encara. En la seua presentació estigueren presents els  93 esportistes de les diferents categories i disciplines, dirigits pels dos entrenadors, tècnics de l’Ajuntament de Picassent, Libertad Conejos i Javi Ferrer. L’escola compta en les seues files amb Tomàs Mackhenzie  —dos medalles de plata en papallona en l’últim autonòmic a més d’estar entre els 10 millors d’Espanya en esta disciplina, i també de dos medalles més de bronze en 100 metres lliure autonòmics —, secundat per noms com Anastasia Samusevych, Natalia Pradas, Natalia Pla, Silvia Pradas o Alicia Gastaldo, les quals han aconseguit importants marques i pòdiums en campionats provincials i autonòmics.

 

Tot açò s’ha vist reforçat amb excel·lents resultats a nivell col·lectiu, motiu que ha suposat l’ascens del club a una meritòria segona divisió autonòmica.

 

En l’acte de presentació es va posar de manifest l’estreta i pròxima relació entre esportistes, entrenadors i famílies i es van fer entrega de guardons emotius com ara als primers quatre nadadors del club a competir en la categoria màster. La jornada, presidida pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Picassent, Ivan Mocholí, va servir per anunciar una important novetat quant a les instal·lacions i serveis de la piscina del Poliesportiu Municipal. “La nostra piscina estarà homologada i podrem acollir a casa nostra competicions des de prebenjamins fins a promeses”, assenyalaren els tècnics de l’escola. Per la seua banda el regidor d’Esports va manifestar “la importància d’esta escola, el seu esforç alhora que el que fa l’Ajuntament de Picassent perquè es puguen sentir cada vegada millor i amb les millors condicions possibles”, volgué reflectir Mocholí. 

 

FOTO: Almudena Moya

 

Site developed with Drupal