Esteu aquí

Actualitat

Click sobre l'imatge per ampliar

Dijous
30
Març
2017
12
15
ESPORT
PICATRAIL 2017
Esta proposta esportiva municipal se celebrarà el pròxim 4 de juny i transcorrerà per la serra de Picassent amb eixida i meta al Paratge natural del Clot de les Tortugues.

L’Ajuntament de Picassent organitza el seu primer Trail.  És tracta d’una nova proposta esportiva i  que es farà aprofitant els immillorables paratges que ofereix l’entorn local, amb dos proves paral·leles de 13 i 23 km, aproximadament. Els corredors i les corredores estaran junts fins al quilòmetre 8, moment en què recorreran pistes i sendes forestals perfectament combinades per acabar en la meta ubicada al paratge natural del Clot de les Tortugues.

Els participants podran divisar la confluència de diverses comarques valencianes, la costa mediterrània, la ciutat de València i l’Albufera. Uns esportistes que poden apuntar-se des del pròxim 10 d’abril a la pàgina web picatrail.es.

Estem molt il·lusionats amb este Primer Trail de Picassent en què posem accent a l’esport com a forma de vida saludable i mostrem el nostre magnífic entorn. Esperem que esta carrera tinga continuïtat i agrade a les persones aficionades a esta modalitat d’esport de muntanya”, explica el regidor d’Esports, Iván Mocholí
Per la seua banda, l’alcaldessa de Picassent, Conxa García ha destacat “la importància d’organitzar activitats d’este tipus que tenen un esforç afegit però que situen a Picassent en un mapa de natura, esportiu i de participació ciutadana”, conclou l’alcaldessa.
 

 

Site developed with Drupal