Esteu aquí

Click sobre l'imatge per ampliar

Actualitat

L'Ajuntament entrega una col·lecció de contes familiars a les escoles del municipi
L'alcaldessa, Conxa Garcia, la regidora d'Educació, Belen Bernat, i el regidor de Benestar Social, Carles Silla, han estat en les escoles del municipi per entregar estos contes als xiquets i les xiquetes de 5 anys.
Dijous
18
Maig
2017
14
00
EDUCACIÓ

Amb motiu de la setmana contra l'Homofòbia i coincidint amb el Dia de la Família,  l'Ajuntament ha programat una sèrie d'activitats dins de la Campanya municipal «Airegem la diversitat». I per això, una de les actuacions d'esta campanya ha sigut l'entrega de diversos lots de llibres dins de la sèrie "Contes Familiars" a tots els centres educatius del municipi, perquè es treballen estes qüestions sobre la diversitat familiar. La col·lecció consta de 6 contes escrits per Antònia Cardona i Natalia Ferrus, i il·lustrats per Alba Bla, els títols dels quals ja deixen entreveure una mostra del reflex de la diversitat familiar que podem trobar hui en la societat, Tinc dues mares, Tinc un pare i una mare, Tinc una mare, Tinc dos pares, Tinc dues famílies i el Dia de la família.

Els usuaris i usuàries de la Biblioteca Municipal i la ciutadania en general, també podran trobar estos exemplars, per a la seua consulta i lectura. Així també, s'està preparant un conta contes i diverses activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes fins als 5 anys.

Per a l'alcaldessa, "Estos contes són necessaris per a treballar des de menuts la naturalitat de la diversitat sexual i les diferents identitats de gènere. volem que a la nostra societat capien totes les famílies sense distinció de cap tipus."

 

 

 

Site developed with Drupal