Esteu aquí

ACTUALITAT
Generation Europe arriba a Picassent
Un grup de joves del nostre poble estan participant en la red europea Generation Europe-Young democracy in action, un projecte global on també participen un total de 30 institucions juvenils de 15 països europeus.
10/10/2018
EDUCACIÓ

"Generation Europe" es una red internacional d'institucions juvenils que promouen una societat civil europea activa i que motiva als joves involucrats en l'acció política comuna i crea les condicions oportunes per a aconseguir este repte. Els joves treballen així per involucrar-se políticament, identificant els problemes i participant en trobades internacionals amb altres joves.

 

A través d'esta proposta, els i les joves participen activament en la societat amb iniciatives específiques. Al llarg d'este mes d'octubre, els nostres joves descobriran i estudiaran nous enfocaments per a la construcció de la democràcia europea comuna amb joves de Lituania i Alemanya.

 

Esta setmana, i dins del calendari d'activitats d'este projecte, han sigut rebuts al consistori picassentí, on la regidora de l'àrea d'Educació, Belen Bernat, els ha donat la benvinguda juntament amb el tècnic de joventut, Voro Donat. 

 

Site developed with Drupal