Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

Vora 3.000 persones visiten la Casa Jove La Torta per vore una exposició amb peces Lego
Esta activitat s'emmarca dins dels actes programats per a enguany amb motiu del 10é aniversari de la inauguració d'este recinte al carrer Clara Campoamor
Dilluns
5
Febrer
2018
14
00
CULTURA

Poden milers de peces Lego formar una ciutat electrificada, construir vaixells, naus espacials i cotxes de disseny? La resposta afirmativa a estes i més preguntes les trobaren les milers de persones que s'acostaren dissabte a la Casa Jove La Torta per visitar l'exposició del col·lectiu Valbrick instal·lada a l'aula polivalent d'este recinte així com també, per participar en els diferents tallers que tractaven de fomentar la creativitat, donar-li vol a la imaginació, demostrar l'agilitat i la rapidesa dels participants i en definitiva, oferir tot un món de possibilitats amb estes peces.

 

El resultat d'esta activitat que s'emmarca en la celebració del 10é aniversari de les noves instal·lacions de la Casa Jove La Torta al carrer Clara Campoamor han deixat un balanç molt positiu. El regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, s'ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que ha tingut este esdeveniment al nostre municipi i ha volgut agrair públicament la paciència demostrada per totes les persones que s'acostaren a la Casa Jove tot i formant llargues cues per visitar de l'exposició i participar de les activitats programades per a l'ocasió. No obstant, segons ha manifestat, "estem estudiant ja la possibilitat de tornar a oferir esta mostra en un temps no molt llunyà, donada la bona acollida i les propostes de demanda que ens han fet arribar moltes persones".

 

Per la seua part, Sergio Sobrevela, veí de Picassent i representant d'este col·lectiu, ha manifestat també la seua satisfacció per la bona acollida ja que, "esta és la primera vegada que muntem una exposició d'estes característiques si tenim en compte el volum i la magnitud d'algunes de les construccions que es podien visitar. Som un col·lectiu molt jove i açò ens dona ales per continuar treballant de valent".

 

Site developed with Drupal