Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

Quasi 15.000 persones empren la Biblioteca Pública Municipal durant l’any 2017
Les xifres confirmen el recinte públic com un lloc de consulta, estudi i lectura, el qual a més augmenta els seus usuaris considerablement en les edats compreses entre els 16 i 18 anys.
Divendres
12
Gener
2018
14
00
CULTURA

La Bliblioteca Pública Municipal (BPM) ha fet balanç del passat any 2017. Concretament, al recinte situat a la Casa de Cultura de la localitat, han acudit més de 15.000 persones, de les quals cal comptar l’ús del públic infantil el qual se xifra en més de 4.000 xiquets i xiquetes.

D’estes xifres facilitades per la coordinació d’este servei municipal cal destacar l’augment considerable d’adolescents entre 16 i 18 anys (més del 50 per cent) que han confiat en la BPM per fer o completar les seues activitats o preparar els seus examens.

A més, la BPM compta amb un complet i renovat arxiu bibliogràfic i té al dia les últimes novetats quant a oferta de lectura, de fet, més de 13.000 llibres es prestaren durant l’any que acabem de deixar. A més, estes dades es complementen amb  més de 1.500 elements audiovisuals en préstec (DVD, CD’s, pel·lícules...) i també les animacions lectores que es fan en les escoles del municipi, “fomentant i promovent la cultura, l’hàbit de la lectura i educant en valors la nostra ciutadania”, afirma el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela.

 

Site developed with Drupal