Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

El picassentí, Juli Sanchis Aguado, presenta el seu llibre «50 anys fent Harca»
Mig segle de vida posant-li humor a la vida, mirant la realitat i la quotidianitat social des de la sàtira i a través d'unes vinyetes que són ara les protagonistes d'una publicació que recull bona part de l'obra d'este dibuixant picassentí
Dilluns
20
Novembre
2017
11
30
CULTURA

L'obra de Juli Sanchis ja està a l'abast de tot el món. Ara, l'Ajuntament de Picassent, ha editat una publicació amb una selecció de les seues obres que s'inclouen baix el títol «50 anys fent Harca». El llibre inclou, a més, cinc capítols que repassen, de la mà del periodista Francesc Martínez, estes cinc últimes dècades dins d'una contextualització històrica i social.

 

L'acte, que va tindre lloc, divendres a la vesprada al saló d'actes de la Casa de Cultura, va comptar amb l'assistència de centenars de persones i la participació de Romà de la Calle, catedràtic d'estètica i Teoria de l'Art de la Universitat de València i autor del pròleg del llibre, Francesc Martínez, periodista i autor de la contextualització històrica i social dels 50 anys, Conxa Garcia, alcaldessa de Picassent i Jaume Sobrevela, regidor de Cultura.

 

Posteriorment, va ser inaugurada una exposició de dibuixos del mateix autor a una de les sales del recinte cultural. Un gran homenatge a tota una vida dedicada a fer-nos vore la vida des d'una altra òptica. La mostra podrà visitar-se fins al pròxim 30 de novembre.

 

 

Site developed with Drupal