Esteu aquí

ACTUALITAT
Miguel Cervera presenta a Picassent el seu llibre “Refranyer valencià: Saviesa popular dels nostres avantpassats”
L'acte, que va tindre lloc a la Casa de Cultura, va estar presentat per la gerent cultural, Marta Banyuls, qui va ser l'encarregada de presentar l'autor d'esta obra que reuneix 1.000 refranys i 250 dites populars recollides pel seu autor, el veí d'Alfarp
23/03/2018
CULTURA

Este treball, que ja va per la seua segona edició, és fruit de deu anys d'intensa labor de recerca per nombroses poblacions valencianes, on ha anat arreplegant les expressions típiques de pobles de tota la Comunitat Valenciana. En les seues pàgines organitza cadascun dels refranys per temes, entre els quals s'inclouen les relacions personals, l'agricultura i la terra o el santoral, entre d'altres.

 

Segons va manifestar l'autor durant la seua intervenció el refranyer és una filosofia de vida. "Estic educat des del refranyer perquè açò és la saviesa del poble".

 

L'acte va comptar amb una nodrida assistència de veïnat que volgueren conéixer, de primera mà, esta publicació. Al finalitzar es va obrir un torn de preguntes sobre l'obra i l'autor va signar alguns dels llibres que el públic va voler adquirir.

 

Site developed with Drupal