Esteu aquí

ACTUALITAT
Els més menuts del poble, protagonistes en la presentació del programa “Creixem Junts”
21/11/2018
CULTURA

Esta nova iniciativa municipal pretén donar la benvinguda als bebès creant un vincle particular amb la natura. Amb l’objectiu de fomentar el respecte per l’entorn, s’assigna un arbre al nou membre de la família.

 

Al saló de plens de l’Ajuntament de Picassent es reuniren ahir diverses famílies amb els seus bebés, tots ells, participants del Programa municipal Creixem Junts. Una iniciativa de les regidories de Cultura i d’Infància que es va presentar en la vesprada del 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància, i que té com a objectiu donar la benvinguda als nounats de les famílies picassentines d’una manera especial: assignant un arbre a cada xiquet o xiqueta. “Celebrem així la seua arribada i junt a cada arbre col·locarem un taulellet de ceràmica amb les dades personals del bebé. Esperem i desitgem que a partir d’eixe moment observeu amb goig i alegria com tots dos van creixent”, afirmà l’alcaldessa, Conxa Garcia. La ubicació dels taulellets ja ha començat i s’ha procurat que siga en els arbres que estiguen el més a prop possible del domicili dels participants.

 

Durant l’acte, a cada família se li va fer entrega d’un diploma amb el nom del seu fill/filla i com a obsequi, van rebre una llavor de girasol per plantar-la com a record d’esta iniciativa que vol remarca la importància de créixer sent respectuosos amb l’entorn i el medi ambient.

 

“Com a governants volem que este “Creixem junts” siga sinònim de convivència de les xicotetes però grans històries dels nostres menuts, de conscienciació per la natura i de la seua conservació, i per descomptat, d’estima per les persones que són el nostre present i seran protagonistes del nostre futur com a poble”, apuntà el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, qui va assegurar que es té previst que el Programa continue per als anys vinents.

 

Site developed with Drupal