Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

L’escola de Teatre de Picassent comença el curs amb una notable presència d’alumnat jove
Esta proposta municipal comença la temporada amb més 200 alumnes, 14 grups i una aposta per la pedagogia conjugada amb la vessant social
Dijous
5
Octubre
2017
14
30
CULTURA

Un any més, i en són més de 20, l’Escola Municipal de Teatre (EMT) es posa en marxa amb el seus grups i projectes. Uns grups en què cal destacar l'alumnat jove ja que tenen un lloc molt especial tant pel seu compromís amb els problemes socials com pel carisma dels seus treballs. Cal recordar també distincions recents com el guardó dels Premis Buero Vallejo, on van ser campions autonòmics, o la distinció a la Mostra de teatre jove de la Pobla de Vallbona.

 

Enguany, amb la creació d'un nou grup jove, l'EMT comptarà amb un total de 14 grups dels quals 2 són per a l'alumnat més xicotet (3 a 6 anys), 4 per als xiquets i xiquetes d'entre 7 i 11 anys, 3 dirigits exclusivament als joves, i 2 grups d'adults ( un d'aquests és el de dones). A més, dos grups de Diversitat Funcional i un taller musical.

 

La Regidoria de Cultura i el seu edil Jaume Sobrevela destaca “l'augment de l'interés del col·lectiu jove i que aquest sector poblacional tinga en el teatre un dels seus mitjans d'expressió i forme part de la seua vida treballant valors com la cultura, el teatre i la llibertat”, assenyala el regidor de l’Ajuntament de Picassent. 

 

Site developed with Drupal