Esteu aquí

ACTUALITAT
L'Ajuntament inicia el procés per a la creació d'una col·lecció museogràfica amb les peces trobades en la cripta de l'església de Sant Cristòfor Màrtir
Esta proposta va ser aprovada per unanimitat durant el plenari celebrat el passat mes de febrer amb els vots a favor de tota la Corporació Municipal.
26/03/2018
CULTURA

Va ser en 2013, després d'unes obres realitzades a l'església de Sant Cristòfor Màrtir quan va aparèixer una misteriosa cripta on es van trobar les restes de més de 200 persones i una gran varietat d'objectes tals com a rosaris, collarets, càntirs, atuells, olles i diversos plats ceràmics. Per això, des del Consistori, es van a iniciar ara els tràmits per a la creació d'una col·lecció museográfica amb estes restes arqueològiques que daten dels segles XIX i XX.

 

Segons ha declarat l'alcaldessa, Conxa Garcia, "El fet que les restes arqueològiques estiguen en el municipi és una de les maneres de posar-les en valor per així donar-los a conèixer a tota la ciutadania ja que formen part de la nostra història i dels nostres avantpassats".

 

Site developed with Drupal