Esteu aquí

CREIXEM JUNTS, un bebé un arbre.

En este “Creixem junts”; en esta convivència de les xicotetes però, grans històries dels nostres menuts, iniciem una campanya d’arrels, de solatge, de creixement, de conscienciació per la natura, per la seua conservació i, per descomptat, d’estima per les persones que són el nostre present i seran protagonistes del nostre futur com a poble. Per això, des de la Regidoria de Cultura i Joventut posem ara en marxa la iniciativa de plantar un arbre per a cada xiqueta/xiquet que haja nascut a Picassent al llarg de 2017.

 

Un arbre, el més pròxim possible a la vostra casa, que tindrà el nom del vostre fill o la vostra filla i que serà el testimoni inequívoc del desenvolupament conjunt que tindrem, tots junts, en sintonia i amb molts reptes i moltes accions a compartir.

 

Si esteu interessats/interessades en què es plante un arbre i es col·loque un taulellet de ceràmica amb el seu nom, cognoms i la seua data de naixement, heu d'enviar la sol·licitud a cultura.recepcio@picassent.es o entregar-la en mà a la Casa de Cultura.

 

Data límit: 20 de juny

 

Site developed with Drupal