Esteu aquí

Benvinguda de l'alcaldessa
Benvinguts a la pàgina web oficial de l'Ajuntament de Picassent.

És possible que vosté s'haja acostat a la nostra pàgina per casualitat, perquè coneix el nostre poble o per la necessitat dels serveis que li puguen aportar els arxius que trobarà en aquesta adreça. I li assegure que, siguen les que siguen les seues inquietuds i necessitats, hem preparat tot el contingut d'aquesta adreça amb dos objectius fonamentals: ser una utilitat per a totes aquelles persones que necessiten informació i serveis; i d'altra banda, perquè les persones que no coneixen el nostre poble, descobrisquen una part de la nostra història, els nostres costums i tradicions.

 

Tot això amb l'objectiu que Picassent estiga molt més a prop de tots vostés i, en un moment determinat, puguen acostar-s'hi a conéixer-nos.

 

A més a més, gràcies a les possibilitats que ens permeten les noves tecnologies, també vull demanar-los una cosa: després de "viatjar" per la nostra pàgina, faça'ns arribar tots els seus suggeriments, els apartats que no hem introduït, els serveis que no hem penjat. La seua col·laboració ens ajudarà a continuar millorant la nostra pàgina i els serveis que podem prestar a totes les persones que s'acosten a http://www.picassent.es.

 

I no obliden que tots els nostres esforços estan encaminats a fer possible un augment de la qualitat de vida i dels serveis de totes les persones que viuen a Picassent i al món.

 

Gràcies per la seua visita i col·laboració.

 

Site developed with Drupal