Esteu aquí

ACTUALITAT
L'Ajuntament subvenciona amb 30.000 euros l'Economat de Càrites Picassent
Des de la creació de l'Economat l'any 2009, l'Ajuntament, ha col·laborat amb este servei que actualment atén vora 200 famílies del municipi, un servei que ofereix productes d’alimentació bàsica i productes d’higiene personal a un cost molt baix
11/04/2018
BENESTAR SOCIAL

L’Ajuntament ha signat un nou conveni amb Càrites Picassent pel qual el consistori atorga una subvenció de 30.000 euros per a la compra de productes i menjar de primera necessitat. La firma del conveni ha tingut lloc a l'Ajuntament, amb la presència de l’alcaldessa, Conxa Garcia, el regidor de Benestar Social, Carles Silla i els rectors del municipi, Vicent Cardona i Enric Cervera.

 

La primera edil ha volgut destacar la voluntat de l’equip de govern que presideix en la seua aposta per un pressupost social i solidari, “Estos 30.000 euros, sumats als 2.000 euros recaptats amb la venda del calendari solidari, es destinen a la compra d'aliments i productes d'higiene personal per a les famílies amb més necessitat del municipi”.

 

Per la seua part, el regidor de l'àrea de Benestar Social i Solidaritat, Carles Silla, ha assenyalat la bona coordinació entre els Serveis Socials i l’Economat, “Des de l’Ajuntament volem continuar donant suport a l'Economat i treballar coordinats de forma conjunta per arribar a cobrir les necessitats més bàsiques de les famílies del municipi amb menys recursos”.

 

L’equip de Càritas també ha volgut agrair a l’Ajuntament la seua col·laboració i ha volgut destacar que l’Economat de Picassent és l’economat de la Diòcesi de València que més ajuda rep d’un Ajuntament.

 

Site developed with Drupal