Esteu aquí

ACTUALITAT
L'Ajuntament imparteix sessions de prevenció del joc on line i apostes esportives als joves del municipi
La Regidoria de Drogodependències i Addiccions, a través de l'UPCCA, ha portat a terme unes sessions informatives i formatives amb més de 200 alumnes de l’IES L’Om que es troben cursant FP Bàsica, Batxillerat i Cicles Formatius.
12/04/2018
BENESTAR SOCIAL

El joc on line i les apostes esportives han proliferat de manera excessiva entre la població jove i adolescent. Molts menors no són conscients dels enganys que utilitza esta indústria per captar el col·lectiu més jove. En molts casos, es desenvolupen conductes problemàtiques que requereixen una intervenció educativa per tal de previndre una futura ludopatia. Segons afirmen des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de l'Ajuntament,  "S’estima que el temps que transcorre des que es comença a apostar fins que es desenvolupa l’addicció ronda els 4 anys. Hem aplicat el programa de prevenció Ludens, creat per la Facultat de Psicologia de la Universitat de València expressament per a previndre este trastorn".

 

Per la seua banda, el regidor de l’àrea municipal de Drogodependències, Carles Silla, s'ha mostrat molt interessat en el desenvolupament d'estes sessions ja que, "Molts menors no són conscients del risc que entranya començar a apostar. Per això, la millor eina per evitar nous casos de ludopatia és la informació entre els més joves".

 

Site developed with Drupal