Esteu aquí

En bous, Crisma i Trellat, Campanya de la Regidoria de Drogodependències per a les Festes de Bous
Un any més, la Regidoria de Drogodependències ha posat en marxa una campanya per conscienciar la població i previndre l'abús de l'alcohol durant les festes de bous
6/07/2018
BENESTAR SOCIAL

La Campanya En bous, Crisma i Trellat pretén informar la població, sobretot els joves i els adolescents, dels efectes de l'alcohol i el seu abús, tot i plantejant que no cal emborratxar-se per divertir-se i passar-ho bé.

 

Segons afirma el regidor de l’àrea, Carles Silla, "esta Campanya forma part de les accions preventives que porta a terme durant tot l’any la Regidoria a través de la UPCCA. El curs escolar passat més de 800 alumnes van rebre de forma directa sessions preventives que tenen com a objectiu informar dels riscos de l’abús de l’alcohol i altres drogues."

 

En la Campanya, també participen els bars i els restaurants del poble, ja que s’han fet 12.000 sobres de sucre, en el quals junt amb el  lema de la Campanya apareixen frases sobre el consum de l’alcohol i altres substàncies, l’homòfobia, la violència de genere i el civisme.

 

Totes i tots sabem que les festes dels bous són sempre sinònim d’alegria, de festa en el carrer i de passar-ho bé, afirma l’alcaldessa, Conxa Garcia. "Volem que els i les joves puguen disfrutar de les festes al màxim, però sent conscients que l’abús de l’alcohol i altres substàncies pot jugar una mala passada i acabar amb la seua diversió, la dels seus amics i la de la resta del veïnat. No volem situacions desagradables com baralles o altres incidents, per això el lema d'esta Campanya, En bous, crisma i trellat", conclou la primera edil.

 

Site developed with Drupal