Esteu aquí

Click sobre la imatge per ampliar

Actualitat

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, visita la finalització de les obres del carrer de la Penya i Avinguda del Nord
La institució provincial ajuda al municipi a portar endavant estes i altres obres amb una inversió aproximada de 2 milions d'euros
Dimarts
12
Setembre
2017
13
45
ACTUALIDAD

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat este dilluns algunes de les obres executades amb els plans provincials en el nostre municipi, on la Corporació ha invertit 1.750.000 euros en la primera meitat de la legislatura. 731.000 euros s'han destinat a la construcció d'un nou col·lector que evitarà les inundacions a la zona nord del municipi.

A estos dos milions d'euros se suma el reforç de la seguretat en la carretera que uneix Picassent i Montserrat, on l'actuació de l'àrea de Carreteres, amb un pressupost superior als 7 milions d'euros, ha acabat amb el punt negre a la zona de Venta Cabrera.

Acompanyat per l'alcaldessa i diputada provincial, Conxa Garcia, Rodríguez ha visitat, en primer lloc, l'entorn del carrer de la Penya, al centre del municipi. Amb una inversió propera als 120.000 euros, l'Ajuntament ha peatonalitzat la zona com una de les accions principals del Pla d'Obres i Serveis (PPOS) de 2016.

Nou col·lector per a la zona nord

D'altra banda, l'Ajuntament ha destinat els 731.000 euros del primer Pla d'Inversions Sostenibles (IFS) de la Diputació íntegrament a escometre esta obra molt necessària per als veïns i les veïnes de la zona nord de Picassent, ja que amb esta obra posem fi a un problema històric com eren les acumulacions d'aigua quan es registraven episodis de pluges fortes o continuades", ha explicat la primera edil.

 


TORNAR A NOTÍCIES >

 

Site developed with Drupal