Esteu aquí

Click sobre l'imatge per ampliar

Actualitat

Divendres
9
Febrer
2018
12
45
ACTUALIDAD
Comença la campanya d'enquestes per al pla de mobilitat metropolitana

El Servei de Mobilitat Urbana de la Conselleria d'Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat una campanya d'enquestes amb la qual desitja obtenir informació sobre les reivindicacions, demandes i aportacions que poden efectuar els veïns que formen part de l'àrea metropolitana de València i que solen desplaçar-se cap a al nostre municipi.

 

Les enquestes són de dos tipus: d'una banda, es contacta per via telefònica amb els veïns de les localitats que formen part de l'àrea metropolitana de València. Per un altre, també s'estan efectuant enquestes en les mateixes línies de transport públic. En tots dos casos, les persones que efectuen les enquestes s'han d'identificar de forma clara.

 

L'objectiu d'esta iniciativa és obtenir informació que permeta conéixer els hàbits de les persones que utilitzen estos mitjans de transport, així com la seua predisposició a optar per altres formes de desplaçament més sostenibles (transport públic, bicicleta, marxa a peu), la qual cosa afavoriria la proliferació de ciutats més sostenibles, segures, sanes, inclusives i pròsperes.

 

Site developed with Drupal