Esteu aquí

OCI EN FAMÍLIA

 

Oci en família és un programa d’activitats lúdiques per a compartir en família amb una forta base pedagògica en diferents àmbits (cultura, Igualtat, ecologia, tradició, història, esport..). Este programa fou premiat per Unicef España reconeixent així la tasca realitzada per al benestar dels infants i les seues famílies.

 

El seu objectiu fonamental és crear un espai lúdic i pedagògic per a gaudir d’un temps de qualitat en família fomentant l’ús dels recursos municipals a partir del treball transversal de les diferents àrees de l’Ajuntament.

 

Un dels factors d’èxit d’este projecte és l’escolta a les necessitats de les famílies i principalment dels xiquets i les xiquetes participants. Però també cal destacar la coordinació entre les diferents àrees i associacions que s’involucren en el projecte implicant-se de forma personal i professional.

 

Les activitats són gratuïtes i accessibles a qualsevol tipus de família. Es realitzen aproximadament una vegada al mes a diferents espais de la població i entre els mesos d’Octubre a Juny. Podeu consultar l'agenda ací.

 

Site developed with Drupal